Loading...
Izrada websajtova2019-11-08T18:30:43+00:00

Zašto biste trebali da sarađujete sa nama?

WEB  DIZAJN• INTERNET MARKETING • INFORMATIČKA PODRŠKA

U informatičkoj eri, internet prezentacija je lična karta Vašeg preduzeća. Od izutetne je važnosti da je sajt maksimalno optimizovan za sve uređaje, da je pregledan i prijatnog dizajna, sitnice mogu da odluče na kojem sajtu će se klijenti zadržati i tako uspostaviti interakciju sa brendom.

WEB DIZAJN
INTERNET MARKETING
INFORMATIČKA PODRŠKA

Završeni projekti

WEB DIZAJJN • INTERNET MARKETING  • INFORMATIČKA PODRŠKA
SVI PROJEKTI
“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex; you have to work hard to get your thinking clean to make it simple.”
STEVE JOBS - APPLE
“I think if you do something and it turns out pretty good, then you should go do something else wonderful, not dwell on it for too long. Just figure out what’s next.”
STEVE JOBS - APPLE
NAJNOVIJE VESTI

Informatička podrška

Informatička podrška za mala i srednja preduzeća podrazumeva: -Analizu postojećeg informacionog sistema firme. -Predlog poboljšanja informacionog sistema (nabavka hardverskih komponenti, softvera i ostalih komponenti sistema spram potreba firme)

Izrada websajtova

Websajt u informatičkom dobu predstavlja ličnu kartu Vašeg preduzeća. Websajt ne samo da Vam je neophodan, već se smatra obaveznim u savremenom poslovanju.